Imaginea de sine

Cu situația existentă in orânduirea noastră socială, cea ce privește drepturile omului și ndițiile der viată, nu sântem de acord. De exemplu diferența între oameni bogați și oameni săraci, între naționalități, între oameni bolnavi și oameni sănătoși, între femei ist bărbați.

În cursul timpului situația sus amintită s-a dezvoltat negativ de zi în zi tot mai mult. Capitalismul împiedică o bună dezvoltare a sociatătii cu răspundere în privința poluarea mediului înconjurător.

Părearea existentă ”Toți car își dau silință sînt in stare de avea succes in viață” este numai o poveste. Din causa că mulți cred povestea asta, sistemul economic nedrept nu se poate schimba.

Noi refuzăm cu consecvență și necontenit structura societății actuale

Scopul nostur este de a găsi drumuri noi pentru schimbarea felului de viață a omenirii. Noi ne străduim să fim atenți cu noi și su oamenii cu care suntem în legătură.

Nici noi nu suntem siguri, în care mod se poate schimba sociatatea. Deacea este nevoie de discuții respectoase. Din altenativele deja existente vrem să învățăm pentru transformarea utopiilor în realitate, pentru realizarea visurilor noastre, pentru un nou început in societate.

Dorim: pace între oameni. Toți pentru unul și unul pentru toți.

Tot înainte! Cu această atitudine dorim să realizăm intențile noastre

Latest Tweets
Impossible to retrieve tweets. Try again later.
Impressum

about:utopia
c/o Infoladen Tübingen
Schellingstraße 6
72072 Tübingen

E-Mail    aboututopia@mtmedia.org

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux